productdetails

HealthVib WBV300/500 – Kokokehon värähtelyn annosmittari

Kokokehon värähtelymittauslaite.
whole-body-vibrations1

HealthVib WBV300 -kokokehon värähtelymittauslaite mittaa värähtelyn kolmisuuntaisesti. Markkinoiden helppokäyttöisin langattoman järjestelmään perustuva, kokokehon tärinämittauksiin suunniteltu laitteisto. Mittaaminen laitteella on helppo oppia ja toteuttaa. Se ei vaadi kaapeleita, ohjelmistoa tai mitään erityisiä asetuksia. WBV300 mittaa ja analysoi värähtelyä standardin ISO2631-1 ja direktiivin 2002/44/EC ja WBV500 standardin ISO2631-5 ja direktiivin 2002/44/EC mukaisesti. Mittaus tapahtuu ajoneuvon kuljettajan istuimelta tai jalkojen alta kuljettajan seisoessa anturin päällä.

Värähtelyn kolmisuuntaiset mittaustulokset kerätään ja analysoidaan samanaikaisesti. Analysointi suodattaa automaattisesti turhan datan pois. Tulokset saadaan näkyviin r.m.s.- tai VDV-arvoina. Myös peak-ja crest- kertoimet lasketaan.

WBV500 laskee myös FFT ja Sed arvon, mikä mittaa lannenikamiin kohdistuvan paineen ja voiman määrää. Värähtelyannos näytetään 128x128 pikselin värinäytöltä ja se voidaan myös lähettää langattomasti ulkoiselle näytölaitteelle (Vibindicator WBV tai Vibindicator WBV Shock).

Vibindicatorin käyttäjät voivat nähdä miten eri ajotyylit ja olosuhteet vaikuttavat tärinän suuruuteen. Tämän pohjalta käyttäjät voivat vähentää altistustaan värähtelylle muuttamalla ajotyyliä, varusteita tai olosuhteita. Healthvib- ja Vibindicator-yksiköistä saatava tieto voidaan myöhemmin analysoida ja tulostaa raportiksi.

Sensorin tyyppi 3-akselinen MEMS kiihtyvyysanturi
Mittayksikkö m/s2 (r.m.s.), m/s1.75 (VDV)
Näytteenottotaajuus 640 Hz
Taajuusalue 0.5–80 Hz
Värähtelyannoksen arvot WBV300 A(8), Ar.m.s., Avdv, peak, crest kerroin
WBV500 A(8), Ar.m.s., Avdv, Se, Sed ja crest kerroin
   
Akku kesto >10 tuntia ja lataus 6 tuntia
Mitat Ø215 mm, korkeus: 11.9 mm
Paino 335 g
Valmistaja:
CVK
Tuotenumero CVKWBVxxx

Tarvitsetko lisää tietoa?

050 571 2344 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input

Sukulaistuotteet