productdetails

GrayWolf Formaldehydi mittari FM-801

Formaldehydin mittaukseen sisäilmassa.

Kannettava, jatkuvatoiminen formaldehydimittari FM-801 (HCHO) on nyt saatavana Graywolfin tuoteportfoliossa. Uudelleenkäytettävät sensorikelkat reagoivat formaldehydin ja ß-diketonen välisen kemiallisen reaktion seurauksena huokoiseen lasiin. Reaktion aiheuttaman lasin kellastuminen mitataan sähköelektronisella fotometrialla.

Menetelmä antaa tarkkoja lukemia jo alle 20ppb HCHO, ilman merkittävää ristikkäisriippuvuutta, tehden sen ideaaliseksi mittalaitteeksi sisäilman laatu (Indoor Air Quality IAQ) sovelluksiin. Laite uudelleen nollaa itsensä 30 min välein ja mahdollistaa näin jatkuvatoimisen mittauksen. FM-801 voi käyttää itsenäisenä datalogger laitteena tai sen voi yhdistää GrayWolf AdvancedSense, WolfPack tai WIN10 tablet/notebookkiin jolloin lähettää reaaliaikaisesti mittausdataa samaan datatiedostoon kuin laitteisiin kiinnitetyt muutkin sensorit.

Koska GrayWolf laitteet on nykyään myös mahdollista saada GrayWolfLive palvelun kanssa, mikä mahdollistaa laitteiden etävalvonnan. Laitteita ja niihin kiinnitettyjen mittalaitteiden tuloksia voi monitoroida millä tahansa internet-selainta käyttävällä laitteella, dataa voi katsoa ja ladata tietokoneelle analysoimista varten, sekä hälytysarvoja eri sisäilman laadun suureille voi määrittää. Hälytysarvojen ylittyessä palvelu lähettää kymmenelle valitsemallesi henkilölle sähköpostin tai tekstiviestin.

Formaldehydi kuuluu sisäilman altisteiden mittauksiin. Normaalisti mittaus suoritetaan näyte analysoimalla, mutta se on kallista ja vie aikaa. Kohteiden kartoitus onnistuu nopeasti FM-801 mittarilla.

Muutamia avaintietoja tästä uraauurtavasta laitteesta:

  • Voidaan käyttää jatkuvatoimiseen monitorointiin sekä 30 min spot tarkasteluun
  • Voidaan liittää GrayWolf AdvancedSense mittariin, WolfPack monitoriin tai WIN10 Tablet/Notebook:iin
  • Lukemat ovat saatavissa samanaikaisesti muiden sensorien kanssa ja ne tallennetaan samaan tiedostoon. Liitteeksi datatiedostoon voidaan laittaa audio/kuva/video/piirros/teksti muistiinpanoja luotettavan tutkimuksen ja dokumentoinnin tueksi
  • Yksikkö toimii myös itsenäisenä, yksinkertaisen data-loggerina, josta data voidaan ladata GrayWolf:in WolfSense PC ohjelmaan raportointia varten
  • Mittausalue alkaen 3 - 1230 µg/m3)
Käyttökohteet
  • Sisäilman altistusmittaukset
  • Materiaalien pitoisuusmittaukset
Valmistaja:
GrayWolf
Tuotenumero FM-801

Tarvitsetko lisää tietoa?

050 571 2344 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input

Sukulaistuotteet