• Kirjaudu sisään
  • Kirjaudu ulos
article

MIP järjestää kaikille avoimia etäkoulutuksia. Kouluttajana kaikissa avoimissa koulutuksissamme toimii Senior Advisorimme Tapani Ollila.

Koulutuksiin voit tutustua ja ilmoittautua täältä:

Tutustu koulutuksiin

Tapani Ollilalla on yli 30 vuoden kokemus melumittauksista ja dB-laskelmista. Ennen MIPille siirtymistään hän on toiminut pitkään Työterveyslaitoksen asiantuntijana ja mittauspalveluiden kehittäjänä.

"Tavoitteenani on, että koulutettavalla syntyy ymmärrys siitä, mitä mittaamisella tarkoitetaan. Mittaaminen ei ole pelkkä lukema. Se on kokonaisuus, johon liittyy monta osatehtävää. Tavoitteena on saada selville, mitä mittaustuloksella pitää tehdä ja mikä on se toimenpide, jolla työympäristöä ja sen laatua voidaan parantaa", Tapani kuvailee tavoitteitaan koulutuksen suhteen.

Lue lisää Tapanista

Seuraavat ajankohtaiset koulutuksemme

23.-24.3. Melunmittausoppia asumisterveyden asiantuntijoille

Häiriötä aiheuttava melu on kasvava haitta asunnoissa ja julkisissa rakennuksissa. Objektiivisen haitta-arvion tekemiseksi melumittaukset ovat välttämättömiä. Koulutus antaa valmiudet tehdä melumittauksia ja arvioida tulosten merkittävyyttä asumisterveysasetusten edellyttämällä tavalla.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

13.-14.4. Ääntä vai melua? Käsitteet ja mittaustekniikat

Ei enää epätietoisuutta, mistä puhutaan, kun mitataan äänitasoja, melualtistusta, ekvivalenttitasoa, impulssiääntä, huippupainetta... Saat perustietopaketin äänimittauksiin liittyvistä käsitteistä ja melumittareista.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

27.- 28.4. Melualtistumisen mittaus ja arviointi

Melualtistuminen ei ole vain luku. Se on selvitys altistavimmista työvaiheista ja meluntarjontaa tarvitsevista kohteista. Koulutus antaa valmiudet suunnitella mittaus ja mitata melualtistuminen viimeisimpien standardien mukaisesti meluasetuksen vaatimalla tavalla.

Lue lisää ja ilmoittaudu!

___________________________________________________________________________________

Otamme vastaan myös ehdotuksia ja räätälöimme koulutukset juuri teidän yrityksenne tarpeisiin!

Pyydä tarjous!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 050 571 2344