• Kirjaudu sisään
  • Kirjaudu ulos
article

 

Hyvät asiakkaamme ja partnerimme,

Suhtaudumme MIP:llä vakavasti koronaviruksen leviämiseen ja teemme parhaamme leviämisen estämiseksi.

Olemme siirtyneet maanantaista 16.3.2020 lähtien etätyöhön niiden henkilöiden osalta, joille se suinkin on mahdollista. Toimistolla työskentelevien suojelemiseksi minimoimme ulkopuolisten vierailut tiloissamme. Kaikissa sosiaalisissa kontakteissa noudatamme ohjeiden mukaista äärimmäistä varovaisuutta. Sama koskee tavaralähetysten vastaanotto-, pakkaus- ja lähetystoimintojamme. 

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta olemme sitoutuneet tukemaan asiakkaitamme ja teemme parhaamme varmistaaksemme laitetoimitusten ja palveluidemme jatkuvuuden. 

Toimitukset päämiehiltämme toimivat jokseenkin normaalisti. Kalibrointipalvelumme toimii myös normaalisti. Halutessanne voimme järjestää laitteiden noudon ja palautuksen puolestanne. 

Minimoidaksemme sidosryhmiemme tartuntariskin toimimme pääasiassa virtuaalisten yhteyksien välityksellä. Meidän kanssa voi kommunikoida puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös nettisivuilla olevan chatti-palvelun kautta.

Myös laite-esittelyt ja tuotekoulutukset onnistuvat sujuvasti niiden kautta. 

Tulemme tiedottamaan koronavirustilanteen mahdollisesti aiheuttamista merkittävistä muutoksista ja vaikutuksista palveluidemme toimittamiseen.

Pidetään mieli korkealla ja pyörät pyörimässä.

 

 

Ystävällisin Terveisin

Jouni Lukkari

Toimitusjohtaja

MIP Electronics Oy