• Kirjaudu sisään
  • Kirjaudu ulos
article

GRAS Sound & Vibration, maailman johtava akustisten mittausantureiden valmistaja, esitteli pe 8.2.2019 kaksi uutta Rugged - sarjan mittausmikrofonia:

  • GRAS 147AX CCP Rugged Pressure -mikrofonin moottorimelujen testausta varten ja
  • GRAS 147EB CCP X-Rugged -mikrofonin autojen ja muiden ajoneuvojen jarrujen melun testaukseen.
  • Yhdessä monipuolisen GRAS 146AE CCP vapaakenttämikrofonin kanssa GRASilla on nyt vahvin ja kattavin mikrofonivalikoima kaikkiin auto- ja kuljetusvälineteollisuuden NVH-sovelluksiin.

 NVH Small

Kehitetty tiiviisti yhdessä maailmanlaajuisten OEM-valmistajien kanssa

Molemmat uudet tuotteet ovat seurausta tiivistä yhteistyötä johtavien toimijoiden kanssa.

147AX CCP Rugged Pressure -mikrofoni on kehitetty yhdessä Volvo Carsin kanssa Ruotsissa. Se on pintamikrofoni, joka on optimoitu kylmän ja kuuman moottorin melun testaukseen ja mahdollistaa tehokkaamman testauksen ja toistettavat mittaukset. Lisäksi siinä tuodaan esiin mullistava muoto, joka yhdessä ainutlaatuisen asennusjärjestelmän ja uusien Volvo Carsin kanssa kehitettyjen mittausmenetelmien kanssa takaa tarkat ja luotettavat tiedot.

147EB CCP X-Rugged -mikrofonisarja on erittäin vankka mikrofoni, joka on erityisesti suunniteltu ja optimoitu tieliikenteen jarrun melun testaukseen. Mikrofonissa on kolmikerroksinen suojakalvo ja se on testattu Volkswagenin kanssa Saksassa, jossa se on testattu yli 10 000 kilometriä kaikilla pinnoilla ja kaikissa sääolosuhteissa.

 Tuotepäällikkö Jan Hansenin mukaan ”GRAS on keksinyt uusia tuotteita, jotka on suunnattu tietyille sovelluksille, jotka mullistavat olemassa olevat testimenetelmät ja säästävät huomattavasti aikaa. Olemme yrittäneet käsitellä yleisimpiä haasteita, joita alan ammattilaiset kokevat kussakin sovellusalueella kartoittamalla ne alusta loppuun.

Nämä uudet tuotteet muodostavat yhdessä standardin 146AE ½ ”CCP Free-Field -mikrofonisarjan kanssa täyden valikoiman mikrofoneja, jotka kattavat kaikki sovellusalueet autoteollisuuden NVH-testauksessa.

  • 147AX suositellaan kylmän ja kuuman moottorin melun testaukseen.
  • 147EB on suositeltava ajoneuvojen jarrujen melun testaukseen.
  • 146AE on suositeltava ohiajomelujen, tiemelujen, voimansiirron melun, äänimerkkien, piikkien ja muiden melujen testaamiseksi olosuhteissa joissa äärimmäinen kestävyys ja luotettavuus ovat toivottuja ominaisuuksia.

Katso lisää