• Kirjaudu sisään
  • Kirjaudu ulos
article

Työterveyslaitos edistää suomalaisten työpaikkojen työterveyttä, työturvallisuutta ja riskienhallintaa tekemällä laaja-alaista työelämään liittyvää tutkimus- ja kehitystoimintaa. MIP toimittaa mittausjärjestelmiä TTL:n "Fysikaaliset tekijät ja tekniset ratkaisut "- tiimille, jonka erityisosaamista ovat melun, tärinän, ionisoimattoman säteilyn, lämpöolojen ja ilmastointiin liittyvien haittatekijöiden hallinta.

MIP:in tuotteet ovat pärjänneet kilpailutuksissa hyvin, joten yhteistyömme on jatkunut jo pitkään. Käytämme tarpeisiimme räätälöityjä mittalaitteita erilaisissa työympäristöissä, joissa haasteita aiheuttavat mm. infraäänet, ultraäänet, voimakas impulssimelu sekä monikanavataltioinnit. Voimme luottaa siihen, että saamme MIP:in asiantuntijoilta apua epätavallisissakin ongelmatilanteissa.

Rauno Pääkkönen, dosentti, ympäristöasiantuntijaneuvos
Työterveyslaitos, Fysikaaliset tekijät ja tekniset ratkaisut

Positiivista, että MIP on säilyttänyt oman teknisen tuen ja huoltotoiminnan, joten apua on tarjolla nopeasti erilaisiin ongelmiin. Myös laitteiden ohjelmapäivitykset ja kalibroinnit sujuvat joustavasti. Uusien laitteiden käyttöopastus ja -tuki nopeuttavat niiden monipuolisten ominaisuuksien hyödyntämistä. Hienoa myös, että asiakkaiden toiveet laitteiden kehittämisestä ovat kantautuneet MIP:in välityksellä valmistajalle asti!

Pekka Olkinuora, erikoistyöhygieenikko
Työterveyslaitos, Fysikaaliset tekijät ja tekniset ratkaisut
www.ttl.fi

Tarvitsetko lisää tietoa?

(010) 3222 631 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input