productdetails

CadnaA ympäristömelun mallinnusohjelmisto

Nopeaan ja visuaaliseen mallintamiseen CadnaA - markkinajohtaja Suomessa.
building_e
gridroads_e

DataKustik CadnaA

Nykyään lähes kaikki Suomessa olevat akustiikan konsulttitoimistot käyttävät yksinomaan CadnaA:ta. Muita käyttäjiä ovat insinööritoimistot, teollisuuden suunnittelukonsultit ja suuret teollisuusyritykset.


Helppokäyttöinen ja nopea

Ohjelmiston käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi. Tietojen sisäänsyöttö ja maaston määrittely sisältäen kaikki melun leviämiseen ja emissioon vaikuttavat kohteet, laskenta ja äänenpainetasojen dokumentointi kansallisten standardien mukaan sekä tulosten esitys värillisenä tapahtuu helposti ja johdonmukaisesti.


Erinoimainen 3D-grafiikka

CADNA:ssa on erinomainen 3D-grafiikka. Voit helposti katsoa 3D- kuvakulmia eri korkeuksilta ja koeajaa pitkin kaikkia linjoja (korkeuslinjoja, teitä, rautateitä jne.), jotta mahdolliset virheet löytyisivät ja realistinen kuva meluesteiden suhteista hahmottuu käyttäjälle.


Ammattilaiset asialla

Ohjelmisto on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa: akustiikan ja ohjelmistokehityksen ammattilaiset ovat luoneet ohjelmiston, joka hakee vertaistaan. Sitä käyttävät melukonsultit ja muut ammattilaiset ympäri mailmaa.

Ohjelma on myös saatavissa 64-bittisenä, jolloin mallinnuksessa voidaan hyödyntää jopa 64 GB RAM muistia, verrattuna 32-bittisen version käyttämään 2 GB. Tämä versio edellyttää 64-bit Windows käyttöjärjestelmän ja prosessorin, ainankin 4 GB RAM muistia on suositeltu. Suurienkin projektien analysointi ja mallintaminen onnistuu nopeasti yhdellä kertaa, toisin kuin 32-bit versiossa missä eri osat täytyy laskea erikseen pienen muistin takia.

CadnaA:n 2017 julkaistussa uusimmassa versiossa on paljon uusia ominaisuuksia, eri versioiden tarkemmat kuvaukset löytyvät Datakustikin internet sivuilta. Yhtenäinen melun mallinnus Euroopan jäsenmaiden välillä on edellytys ympäristömeludirektiivin 2002/49/EC ehtojen toteuttamiseksi. 2009 Euroopan komissio päätti luoda CNOSSOS-EU (yhteinen melun arviointimenetelmä) tie, lentokone, rautatie ja teollisuuden melun mallinnukseen, mikä täyttää ympäristömeludirektiivin vaatimukset. CNOSSOS-EU on implementoitu CadnaA:n uusimpaan versioon.

Lisää tietoa Cadnasta löytyy oheisista dokumenteista. Voit myös ladata demo-ohjelman ja kokeilla Cadnaa itse.

Demoversio

Optio BMP: Bitmap Handling - Mahdollistaa bitmap kuvien importtaamisen ja käsittelyn. Kartat voidaan näin ladata kuvapohjaisina.

Optio BPL: Backtracing of Sound Power Levels - Äänitehotasojen mallinnukseen

Optio SET: Sound Emission and Transmission - Äänen tehotason spektrin luomiseen järjestelmien teknisistä tiedoista

Optio XL: Strategic Noise Mapping - Mahdollistaa suurien alueiden mallintamisen kerralla

Optio FLG: Aircraft Noise - Lentokoneiden aiheuttaman melun mallintamiseen

Option APL: Air Pollution - Ilmansaasteiden mallinnukseen

Käyttökohteet
  • Ympäristömelun mallinnus
  • Lentoliikenteen melun mallinnus
  • Liikennemelun mallinnus
  • Ulkotapahtumien melumallinnus
  • Melusuunnittelu
  • Konsultointi
Valmistaja:
Datakustik
Tuotenumero CADNA_A

Tarvitsetko lisää tietoa?

(010) 3222 631 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input