productdetails

SoundEar Classic melutasonvalvoja

SoundEar Classic, selkeä ja varmakäyttöinen hälytysjärjestelmä melun mittaukseen.

Melu häiritsee yhä useamman ihmisen arkea. SoundEar Classic on laite ympäristön melutason valvontaan. Laitteessa on näyttö, jonka värivalot - vihreä, keltainen, punainen - näyttävät selkeästi ylittääkö melu käyttäjän asettaman rajan. Laite kiinnitetään seinälle ja se mittaa melutason. Näytössä on aina valaistu vihreä korvan symboli. Kun melutaso nousee yli ensimmäisen varoitusrajan, syttyy sisempi oranssi valo. Kun melutaso on yli hälytysrajan, syttyy sisin punainen valo. Laitteen hälytysraja voidaan säätää vapaasti 40 ja 115 dB(A) välille laitteen takana olevalla kiekolla. Nämä rajat sopivat mihin tahansa tilaisuuteen hiljaisesta koetilanteesta äänekkääseen rock-konserttiin.

SoundEar Classic on selkeä ja varmakäyttöinen hälytysjärjestelmä melun mittaukseen. Sekä lapset että aikuiset näkevät helposti melun ylittävän hälytysrajat ja voivat muuttaa toimintaansa melun vähentämiseksi. Meluraja voidaan säätää tilanteen mukaan.

SoundEar Classic:n tyylikäs ja tehokas suunnittelu sopii kaikkialle missä melutaso tarvitaan pitää hallinnassa.

SoundEar Classic sopii sinne, missä tarvitaan joustavaa ja helppokäyttöistä melun varoitusjärjestelmää, esimerkiksi päiväkoteihin, kouluihin, nuorisotiloihin, musiikkiopistoihin, konserttisaleihin, diskoihin, toimistoihin ja teollisuuteen.

Valmistaja:
Soundear
Tuotenumero 1000
420,00 €Hinta (ALV 0%)
520,80 €(sis. ALV 24%)

Tarvitsetko lisää tietoa?

(010) 3222 631 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input