productdetails

GrayWolf Zephyr - Paine-eromittari

Sisäilmanlaadun paine-erojen mittauksiin

Graywolf Zephyr - paine-ero mittari sisältää sisäänrakennetun mikromanometrin, jonka avulla voidaan mitata staattista ja differentiaalista painetta (paine-eroa).

Automaattisesti nollautuva paineanturi mahdollistaa ilmanvaihtojärjestelmien, suodattimien ja monien muiden prosessien säätämisen parhaaseen suorituskykyyn sekä sen avulla voi tutkia ilmansaasteiden leviämisreittejä sisäilmassa.

Laite sisältää myös K-tyypin termopariliittimen, joka mahdollistaa erilaisten lämpötilan mittausanturien liittämisen laitteeseen. Pitot-putken liittämällä, laite mittaa suoraan ilman virtausnopeutta. Tilavuusvirran laskentaa varten laitteeseen voidaan syöttää kanavan mitat.

Liittämällä teleskooppiinen 3-toiminen 2300 AHTS-anturi, se mittaa myös kosteutta, lämpötilaa ja ilman virtausnopeutta.

Laite on testattu monissa käyttökohteissa, useiden tuhansien asiakkaiden toimesta 15 vuoden aikana. Suuret painonapit, tukeva kuminen otekahva ja rannelenkki helpottavat käyttöä, vaikka hanskat olisivatkin kädessä.

Zephyr on itsenäisesti toimiva mittalaite, joka voi tallentaa lyhyitä mittausjaksoja tai tallentaa aikahistorialoggauksen pidemmältä aikaväliltä. Tallennettu data voidaan raportoida WolfSense® PC ohjelman avulla, joka kuuluu laitetoimitukseen.

Valmistaja:
GrayWolf
Tuotenumero CLK-ZEPHYR II+

Tarvitsetko lisää tietoa?

(010) 3222 631 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input