productdetails

PC-4000 Partikkelilaskuri, kokonaiskitti

Väliaikaiseen sekä pitkäaikaiseen monitorointiin.
PC4000

GrayWolfin uusi 6-kanavainen partikkelilaskuri, soveltuu hyvin väliaikaiseen sekä pitkäaikaiseen monitorointiin. PC-4000 mittaa hiukkasia koolta 0.3 – 25 µm ja voi samanaikaisesti näyttää mittaustuloksia kuudelle eri kokoluokalle. Määrät 0.3 µm, 0.5 µm, 1.0 µm, 2.5 µm, 5 µm ja 10 µm kokoluokan hiukkasille näkyy vakiona, mutta näytettyjä luokkia voi muuttaa tarpeeseen sopiviksi. Vaihtoehtoina ovat myös PM 2.5, PM 10 sekä TSP (total suspended particles) arvot.

Näiden lisäksi laiteeseen saa optiona anturin lämpötilan ja suhteellisen kosteuden mittaamiseen. PC-4005 malli on ominaisuuksiltaan vastaava, mutta lisäksi laitteeseen saa optiona myös laadukkaat hiilidioksidi tai TVOC anturit kattavampia sisäilman sovelluksia varten.

PC-4000 on yhteensopiva GrayWolfin AdvancedSense, DirectSese tai WolfPack mittalaitteiden kanssa, jolloin mittaustulokset tallentuvat muiden muuttujien kanssa samaan tiedostoon. Käyttäjän on mahdollista hyötyä kaikista GrayWolfin laitteiden tarjoamista edistyksellisistä ominaisuuksista. Laitteen mukana tulee GrayWolfin WolfSense ohjelmisto datan siirtoa ja raportointia varten. Vaihtoehtoisesti myös WolfSense Advanced Report Generator ohjelmistoa voi käyttää automaattisesti luomaan raportteja.

Itsenäisenä mittalaitteena sitä voidaan käyttää kannettavana mittausysteeminä tai sen voi integroida rakennuksen automaatioon RS232- tai RS 485- liitännöillä tai käyttäen langatonta 802.11 b/g yhteyttä.

PC-4000 sisältää erinomaiset virrankäytön asetukset, mikä mahdollistaa laitteen käytön hyvin pitkäaikaiseen monitorointiin. Asetuksilla voidaan määrittää kuinka usein laite suorittaa mittauksen, jonka jälkeen se menee virransäästö tilaan kunnes on aika ottaa seuraava näyte. Akku voi kestää yhdellä latauksella jopa kaksi kuukautta.

PC4000 specs

Kokonaistoimitus sisältää mittarin lisäksi:

  • PCC-GW4000 kuljetuslaukun
  • GrayWolf WolfSense PC data download & analysis ohjelman
  • tietojen latauskaapelin PC-AD-SUSBS1M
  • isokinetic sampling probe, purge filter assembly,
  • USB to PC kaapeli
  • 100-240VAC virtalähde
Valmistaja:
GrayWolf
Tuotenumero PC-GW4000-KIT

Tarvitsetko lisää tietoa?

(010) 3222 631 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input