• Kirjaudu sisään
  • Kirjaudu ulos
article

Varsinkin ympäristöissä, joissa on paljon taustamelua voi äänilähteen paikannus tai äänen kulkureitin määrittäminen olla haastavaa. Tarjoamillamme ratkaisuilla äänivuotojen paikallistaminen on helppoa. Perinteinen sekä työläin ratkaisu on mitata useaa pistettä epäillystä kohteesta ja määrittää pisteiden datan perusteella äänivuodon sijainti. Menetelmä vie paljon aikaa verrattuna tarjolla oleviin nykyaikaisiin ratkaisuihin.

MIPillä on tarjota nopeampia ja tehokkaampia keinoja. Esimerkiksi Microflown Scan & Listen partikkelinopeusanturilla varustetulla mittausratkaisulla, johon tilan taustamelu tai akustiset ominaisuudet eivät vaikuta, voidaan yksinkertaisesti kuunnella epäiltyä kohdetta ja näin helposti paikantaa vuoto.

Myös Microflown Scan & Paint järjestelmällä paikannat helposti äänivuodon. Skannaa vain oletettu lähde ja pian katselet jo äänivuodon tarkkaa sijaintia tietokoneesi näytöltä.

Microflown Scan & Paint

Äänivuotojen paikannus onnistuu myös helposti tarjoamillamme akustisilla kameroilla. Suuntaa vain kamera kohti oletettua äänilähteen sijaintia ja hetkessä näet tietokoneesi näytöltä sijainnin josta rakenne vuotaa.

Tarvitsetko lisää tietoa?

(010) 3222 631 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input