• Kirjaudu sisään
  • Kirjaudu ulos
category

Langattomat mittausjärjestelmät

Halusit sitten säästää kaapelointikustannuksissa, mitata epäsuotuisissa olosuhteissa tai helposti laajennettavan mittausverkoston sopii BeanAir langaton ratkaisu sinulle.

Meillä on tarjota laitteita ja ratkaisuja BeanAir:lta, joka tuottaa laitteita rakenteiden kunnonvalvontaan, sulautettuihin mittauksiin, älykkäisiin mittausverkkoihin ja ympäristömarkkinoille. Langaton teknologia perustuu IEEE802.15.4 & GSM/GPRS -protokollaan.

Tarjoammme langattomia antureita sekä dynaamisiin (tärinä, shokki, venymä) samoin kuin staattisiin mittaussovelluksiin (lämpötila, kosteus, kallistuma, binääri ja analogiset mittaukset). Vaativissakin teollisuusolosuhteissa langattomalla teknologialla on hyvin korkea käytettävyysaste.

Langattomia järjestelmiä on saatavilla useilla eri teollisuusprotokollilla varustettuna, joita ovat ModBus TCP/RTU/ASCII ja OPC DA, jotka mahdollistavat yksinkertaisen integroinnin osaksi teollisuuden IT-ympäristöä.

BeanAir tarjoaa langattomat anturiverkot, jotka pienentävät laitteidesi asennus-, integrointi ja käyttökustannuksia. Laaja-alainen tuoteyhdisteltävyys ja erityisen pienen tehonkulutuksen omaava langaton teknologia optimoi yleisen teknisen ja taloudellisen lähestymistavan:

  • Rakennuksesi energiansäästökohteet ja puutteellisuudet tunnistetaan nopeasti
  • Asennus- ja mittausaika lyhenee
  • Kayttämällä BeanAirin langatonta teknologiaa vältytään kaapeloinnin asettamilta rajoitteilta
  • Web-palvelimen (OneSense ®) tai PC-valvontaohjelman kautta päästään reaaliaikaisesti mittaustiedostoihin käsiksi (optiona olevalla OPC palvelimella/palvelulla)

Lue lisää tarjoamistamme BeanAir mittausverkostoista

BeanAir langattomilla mittareilla voidaan mitata muun muassa tärinää, shokia, venymää, lämpötilaa, kosteutta, kallistumaa, jännitetasoja ja 4 - 20 mA virtalooppia. Järjestelmän tukemia teollisuusprotokollia ovat ModBus TCP/RTU/ASCII ja OPC DA. Näin järjestelmä on helppo integroida osaksi teollisuusympäristöä.

Tutustu saatavilla oleviin BeanAir antureihin

Tutustu BeanGateway mittausjärjestelmän reitittimiin

Tänne kokonaisratkaisut aiheesta

Dynaamiset mittaukset ovat nyt mahdollisia langattoman teknologian saralla. BeanAir on kehittänyt uuden tuoteperheen pienoiskokoisille langattomille mittaustuotteille ankariin ja vaativiin olosuhteisiin. Laitteiden kaistaleveys on maksimissaan 5 kHz (yksikanavaisena).

BeanAirin langattomia järjestelmiä on saatavilla useilla eri teollisuusprotokollilla varustettuna, joita ovat ModBus TCP/RTU/ASCII ja OPC DA, ja jotka mahdollistavat yksinkertaisen integroinnin osaksi teollisuuden IT-ympäristöä.

Rakenteellinen kunnonvalvonta yhdistää tunnistavan teknologian ja sulautetun mittauskontrollerin keräämään, tallentamaan ja analysoimaan reaaliaikaista dataa.

SHM-järjestelmät on suunniteltu rakenteiden kunnon ja suorituskyvyn luotettavaan valvontaan ja testaukseen.

Viimeaikainen anturiteknologian kehitys, erityisesti langattoman teknologian alueella, on avannut uudet mahdollisuudet kunnonvalvonnan ja vikadiagnostiikan alueella.

Tarvitsetko lisää tietoa?

(010) 3222 631 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Viesti
Vaadittu tieto
Nimi
Vaadittu tieto

Organisaatio
Invalid Input

Sähköposti
Kirjoitathan sähköpostin oikeassa, validissa muodossa

Email
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input