FI / Yritys / Ajankohtaista / MIP 30 vuotta: Työtä ympäristön ja työhyvinvoinnin eteen
MIP 30 vuotta: Työtä ympäristön ja työhyvinvoinnin eteen
04.05.2016

Tämä vuosi on meillä MIPillä juhlavuosi, sillä 30 vuotta sitten myimme ensimmäisen mittalaitteemme. Vuodesta 1986 olemme kehittäneet ja valmistaneet kansainväliseen myyntiin sekä maahantuoneet kotimaan markkinoille erilaisia mittalaitteita. Olemme yksityisomistuksessa oleva yhtiö, jonka omistajat jakavat kiinnostuksen ympäristön ja työsuojelun kehittämiseen.

 “Viennin parissa vietetyn 13 vuoden jälkeen MIP tuntui kiinnostavalta vaihtoehdolta. Olin myös pitkään harrastanut kaiutintestausta ja akustiikka. MIP oli pieni ja dynaaminen, kansainvälistä kauppaa harjoittava yritys, jossa pääsin yhdistämään minulla olevaa osaamista. Ja mikä tärkeintä, MIPissä tehdään työtä ympäristön hyväksi. ” – Jouni Lukkari (Omistaja, Toimitusjohtaja)

Vuosien varrella tuotevalikoimamme on laajentunut. Etsimme koko ajan aktiivisesti uusia, laadukkaita tuotteita asiakkaidemme tarpeisiin. Pyrimme myös pysymään ajan hermolla ja alati kehittyvän teknologian mukana. ”Emme myy vain tuotteita vaan etsimme ratkaisuja asiakkaidemme mittaustarpeisiin”, Jouni tähdentää.