FI / Yritys / Ajankohtaista / Cadna A - Koulutus Helmikuussa 2016!
Cadna A - Koulutus Helmikuussa 2016!
09.12.2015

Cadna AJärjestetämme Cadna A:n koulutuspäivät helmikuun ensimmäisellä viikolla 1.2 - 4.2.2016. Koulutuspäiviä on tarpeen mukaan 3-4 ja niillä käydään Cadnan Basic, Advanced & Expert tason asioita. Koulutukset sopivast sekä kokeneille että vähemmän käyttäneille. Katso lisää koulutuksista Datakustikin sivuilta.

Esimerkiksi Cadna Expert tason kurssi voi sisältää Cadnan uusia CNOSSOS-EU ominaisuuksia, sekä uusien 4.5 ja 4.6 versioiden muutoksia. Lisätietoja Cadna A ohjelmistosta.

Yhtenäinen melunmallinnus Euroopan jäsenmaiden välillä on edellytys ympäristömeludirektiivin 2002/49/EC ehtojen toteuttamiseksi. 2009 Euroopan komissio päätti luoda CNOSSOS-EU (yhteinen melun arviointimenetelmä) tie, lentokone, rautatie ja teollisuuden melun mallinnukseen, mikä täyttää ympäristömeludirektiivin vaatimukset. CNOSSOS-EU on implementoitu CadnaA:n uusimpaan versioon.

Koulutuksen pitää Datakustikin koulutuksen ja markkinoinnin johtaja Antonio Notario. Hän on saanut erinomaista palautetta aikaisemmista koulutustapahtumista.

Koulutuksia järjestetään tarpeen mukaan, joten ole ystävällisesti meihin yhteydessä ja kerro minkä tason koulutuksesta olette kiinnostuneita.

Ottakaa yhteyttä suoraan Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .