FI / Yritys / Ajankohtaista / GrayWolf 2015 uutuudet sisäilman laadun mittauksiin
GrayWolf 2015 uutuudet sisäilman laadun mittauksiin
04.09.2015

AdvancedSense ProGrayWolfin uusi lippulaiva AdvancedSense Pro sisältää edeltäjäänsä verrattuna kolme kertaa nopeamman prosessorin, 32 GB muistia ja sisäänrakennetun WiFi-yhteyden. Laitteella voi samanaikaisesti mitata jopa 32 eri sisäilman muuttujaa, mitkä voi valita laajasta sensori valikoimasta. Mittaa haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, pienhiukkasia, ilman nopeutta, paine-eroa tai yksittäisiä kaasuja kuten: CO2, Formaldehydi, Otsooni, CO, NO2, NH3, H2S, SO2, NO, Cl2, HCN sekä monia muita.

Laitteen dokumentointi ominaisuuksia on myös paraneltu. Nyt kirjoitusta, puhetta sekä havainnollistavia piirustuksia on yhä helpompi lisätä. Sisäänrakennetun kameran ansiosta kuvia ja videota kohteesta on myös helppo lisätä. Suuren muistin ansiosta voit huoletta tehdä laadukkaan dokumentoinnin jokaisesta mittauksesta ja ne tallentuu samaan kansioon mittaustulosten kanssa. Mittaustuloksia voi lähettää suoraan laitteesta sähköpostin liitteenä!

Kun tilaat AdvancedSense Pro mittalaitteen lokakuun loppuun mennessä (31.10.2015) saat ilmaisen 7" tai 8" tablet tietokoneen ja AD-USB-LL8 Lemo to USB adapterin kaupan päälle. GrayWolf anturin voi kytkeä tablettiin ja voitte päättää kumpaa laitetta käyttää mittauksiin. Esimerkiski jos käytössä on useita antureita, niin  AdvancedSense Pro laitetta voi käyttää jatkuvaan mittaukseen ja tablettia voi käyttää suorittamaan pistemittauksia.

AdvancedSense Pro esite

pc-4000GrayWolfin uusi 6-kanavainen partikkelilaskuri PC-4000, soveltuu hyvin väliaikaiseen sekä pitkäaikaiseen monitorointiin. PC-4000 mittaa hiukkasia koolta 0.3 – 25 µm ja voi samanaikaisesti näyttää mittaustuloksia kuudelle eri kokoluokalle. Lisäksi laite pystyy näyttämään arvot lämpötilalle, suhteelliselle kosteudelle sekä hiilidioksidille.

Laite sisältää erinomaiset virrankäytön asetukset, mikä mahdollistaa laitteen käytön hyvin pitkäaikaiseen monitorointiin. Asetuksilla voidaan määrittää kuinka usein laite suorittaa mittauksen, jonka jälkeen se menee virransäästö tilaan kunnes on aika ottaa seuraava näyte. Akku voi kestää yhdellä latauksella jopa kaksi kuukautta.

Käytä itsenäisenä mittalaitteena tai yhdistä GrayWolfin AdvancedSense, Direct Sense tai Wolfpack mittalaitteisiin.

PC-4000 esite