FI / Verkkokauppa / Tilaus- ja toimitusehdot
Tilaus- ja toimitusehdot

Hinnat ja maksutapa

Hinnat verkkokaupassamme on esitetty ilman ALV:tä (ALV 0). ALV 24 % lisätään laskuun.

Maksutapana on laskutus, maksuehto 10 pv netto toimituspäivästä laskien, edellyttäen positiivista luottopäätöstä. Yksityshenkilöille etukäteismaksu tai maksu noudettaessa.

 

Tilauksen käsittely, toimitusehdot ja toimitustavat

Vahvistamme tilauksen erikseen. Toimitusehtona on vapaasti Keravalla.

Tilaukset toimitetaan Postin kautta tai tuotteet voidaan noutaa sopiumuksen mukaan.

Toimituskulut lisätään laskuun.

 

Palautusoikeus

Kauppamme palvelee pääasiassa yritysasiakkaita. Yritysasiakkailla ei ole palautusoikeutta. Sopimus syntyy kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme. Järjestelmä lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, mikäli asiakas on antanut kelvollisen ja toimivan sähköpostiosoitteen.

 

Toimitusaika

Toimitusaika on riippuvainen tuotteiden saatavuudesta. Tarvittaessa otamme yhteyttä ja sovimme toimitusajankohdasta.

 

Asiakastiedot järjestelmässä

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on mahdollista rekisteröityä palveluun tai jättää vain laskutus- ja toimitustiedot. Järjestelmässä ylläpidetään tilauksille tarpeellista tietoa kuten laskutustietoja ja tilaustietoja. MIP Electronics Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Mikäli rekisteröidyt palveluun, annathan riittävän tietoturvallisen salasanan. MIP Electronics Oy ei vastaa huolimattomasti tai varomattomasti valittujen salasanojen tai muun vastaaman aiheuttamasta haitasta asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle. Hyvän salasanan valitsemiseen on ohjeita esim. Wikikirjastossa (Tietoturva).