FI / Palvelut / Vuokraus
Vuokraus

Vuokraamme mahdollisuuksien mukaan myymiämme laitteita lyhytaikaisiin tarpeisiin. Laitteiden saatavuus riippuu varastossamme olevien mittauslaitteiden määrästä. Tarkista laitteiden saatavuus hyvissä ajoin. Vuokra-aika sovitaan etukäteen. Laitteen käyttö opastetaan lyhyesti haun yhteydessä. Ohessa lista vuokraamistamme mittalaitteista.

Vuokrausperusteet:

  • Toimitus- ja laskutuskulut lisätään vuokraan.
  • Vuokraajalla on täysi vastuu laitteesta vuokrauksen ja kuljetuksen ajan.
  • Laite vuokrataan sovituksi määräajaksi.
  • Raporttien teosta/konsultoinnista tai mittalaitteiden käyttökoulutuksesta ennen vuokrausta tai vuokrauksen aikana veloitamme erikseen

Äänitasomittarit:

Rion NL-27 äänitasomittari

Todella pieni ja keveä, silti täysiverinen 2. tarkkuusluokan mittari. Laite täyttää standardin IEC 61672-1 class 2 vaatimukset. Erittäin suosittu työpaikkojen melumittauksissa helppokäyttöisyytensä ja keveytensä ansiosta.

Rion NL-52 äänitasomittari

Monipuolinen IEC 61672-1 luokan 1 äänitasomittari ympäristömelun, työpaikkamelun ja meluhaittojen mittauksiin. Laite on päivitetty 1/1-oktaavi ja 1/3-oktaavifilttereillä.

Rion NL-52 äänitasomittari

Monipuolinen IEC 61672-1 luokan 1 äänitasomittari ympäristömelun, työpaikkamelun ja meluhaittojen mittauksiin. Laite on päivitetty 1/1-oktaavi ja 1/3-oktaavifilttereillä, nauhoitusominaisuudella, sekä jälkikaiunta-ajan mittauksella. Lisäksi ympäristömittauksia varten WS-15 kaiken sään mikrofoni tuulisuoja ja 10 m kaapeli.

Norsonic NOR-150 äänitasomittari

Uusi, luokan 1 äänianalysaattori, mikä on suunniteltu vastaamaan kaikkein vaativimpien käyttäjien tarpeita.

Kalibraattorit

Rion NC-74 kalibraattori

Pienikokoinen luokan 1 akustinen kalibraattori.

Larson Davis CAL-150 kalibraattori

Pienikokoinen luokan 2 akustinen kalibraattori. Laite on tarkoitettu Larson & Davis Spark-sarjan meluannosmittareiden ja luokan 2 äänitasomittareiden kalibrointiin.

Meluannosmittarit:

Larson Davis Spark 706 meluannosmittari

Kompakti ja helppokäyttöinen meluannosmittari melualtistusten mittauksiin.

Larson Davis Spark 706 meluannosmittari paketti 2

Mukana kalibraattori, sekä Blaze-ohjelmisto ja IR-portti tietojen lataamiseen tietokoneelle ja niiden graafiseen esittämiseen.

Tärinämittarit

CVK HealthVib WBV500 Koko kehon tärinämittari

Ruotsalaisen CVK:n laadukas kokokehon tärinämittari pystyy mittaamaan tärinää esimerkiksi kuljettajan/matkustajan istuimelta tai jalkojen alta. Langattomasta Vibindicator näyttölaitteesta on mahdollista seurata värähtelyn määrää ja käyttää tietoa esimerkiksi ajotyylin muuttamiseen.

CVK HealthVib HAV käsitärinän mittalaite

Uusi innovatiivinen tapa mitata käsi- ja käsivarsitärinää. Mittausten avulla voi laskea työntekijän altistuksen, jotta tärinärajoja ei ylitetä.

Adash A4900 Vibrio M Pro tärinämittari

Kompakti reittimittausanalysaattori. Edistyksellisenä ominaisuutena on mm. vian syyn tunnistamisominaisuus  FASIT (Fault Source Identification Tool). Graafiselta värinäytöltä voidaan samanaikaisesti nähdä tilanne tasapainotuksen, mekaanisen irtonaisuuden, linjauksen, laakerikunnon, lämpötilan ja kokonaiskunnon suhteen.

Sinus Soundbook Monikanava-analysaattori

Tällä hetkellä ainut monikanavainen mittalaite kansainvälisillä markkinoilla, millä on standardien IEC 60804, 60651 ja 61672, tyyppi 1, mukaiset tyyppihyväksynnät. Mukaan valittavissa anturivalikoima kulloinkin vapaana olevista antureista.

MMF M302 + tietokone + 2 kiihtyvyysanturia

Kompakti USB-liitännäinen M302-tiedonkeruulaite värähtelyn kaksikanavaiseen mittaamiseen. Laitetta voi käyttää myös yhden- ja kahden tason tasapainotusmittauksissa. Laaja VibrioMetra-ohjelmisto on asennettu mukana tulevaan tietokoneeseen.

Sisäilman laadun mittarit:

GrayWolf TG-503 sisäilman laadun mittari

TVOC, CO2, O3, NOx , %RH ja lämpötila suureiden mittaamiseen. Laite sisältää pienen AdvancedSense kämmentietokoneen, johon voi kiinnittää jopa 4 anturia (6 sisäilman suuretta mittaavaa sensoria per anturi), formaldehydimittarin, partikkelilaskurin, sekä kaksi K-tyypin termoelementtiliitäntää ilman, nesteen ja pintojen lämpötilamittauksiin. Laite sisältää opastusvideoita mittarin käyttöön ja mittausten suorittamiseen, sekä edistykselliset raportointi ominaisuudet.

GrayWolf IQ-410 sisäilman laadun mittari

Lämpötilan, %RH, CO ja CO2 suureiden mittaamiseen. Sisältää AdvancedSense kämmentietokoneen.

GrayWolf FM-801 Formaldehydimittari

Kannettava, jatkuvatoiminen formaldehydimittari, jonka edistyksellinen mittausmenetelmä antaa tarkkoja lukemia jo allle 20 ppb HCHO:ta, ilman merkittävää ristikkäisriippuvuutta. Laite voi itsenäisesti kerätä mittaustuloksia muistiinsa. Se voidaan myös yhdistää GrayWolf AdvancedSense mittalaitteeseen, näin mittausdata saadaan muiden sisäilman suureiden kanssa tallennettua kätevästi samaan data-tiedostoon.