RION VM-82A

RION VM-82AVM-82A on yleiskäyttöinen tärinämittari, tarkoitettu korvaamaan vanhempi malli VM-82. Tuote on suunniteltu teollisuuden koneiden huoltoon ja tarkastuksiin, sekä erityisesti pyörivien koneiden kunnonvalvontaan sopivaksi.

Mittarissa on asetukset kiihtyvyyden, nopeuden ja siirtymän mittauksiin, myös taajuusalueen valitseminen onnistuu helposti nappia painamalla. Vaihtoehdot miten mitattava värähtely esitetään kiihtyvyydelle, nopeudelle ja siirtymälle ovat RMS ja EQ Peak, sekä myös EQ Peak-Peak vaihtoehto siirtymän mittauksille. Selvien näppäin merkintöjen ansiosta asetusten muuttaminen eri mittauksia varten käy nopeasti.

Tuotteen mukana tulee pietsosähköinen kiihtyvyysanturi PV-57I, mutta se tukee myös muita kiihtyvyysantureita mikä mahdollistaa käytön useissa eri sovelluksissa. LDC näytöltä mittausta voi seurata samanaikaisesti pylväsdiagrammista ja numeerisina arvoina. Näyttö ilmoittaa myös mikä taajuusalue on käytössä, valitun asetuksen mitauksille RMS, EQ PEAK tai EQ Peak-Peak, pattereiden tilan, kellonajan ja mittauksen tallennus numeron 000-999.

Ominaisuuksia:

  • 1000 datan tallennuspaikkaa, mitä voi uudestaan tarkastella laitteen omalta LCD näytöltä
  • Tallennettu data voidaan siirtää tietokoneelle USB liitännällä RIONin sivuilta löytyvän ilmaisen ohjelmiston avulla
  • Käynnistettyä laite palauttaa automaattisesti viimeksi käytetyt mittausasetukset
  • 24 tuntia jatkuvaa käyttöä neljällä AA paristolla, tukee myös ladattavia Ni-MH paristoja
  • Tuotteen paino on vain 240 g paristot mukaan luettuna
  • LCD näytössä on LED valaistus ominaisuus ja ylikuormituksen sattuessa syttyy punainen taustavalo sekä teksti OVER

Lisätietoja RION VM-82A esitteestä