FI / Mittalaitteet / Värähtely / Käsi- ja kehotärinän mittarit / HealthVib HAV - uudenlainen tapa mitata käsitärinää
HealthVib HAV - uudenlainen tapa mitata käsitärinää

 

HealthVib HAV on uusi innovatiivinen tapa mitata käsi- ja käsivarsitärinää. Mittarin tekemien mittausten avulla voit laskea altistuksen ja rajoittaa joko työaikaa tai muuttaa työtapoja, jotta tärinärajoja ei ylitetä. Laite mittaa samanaikaisesti 3 suunnassa.

Käsitärinä on on haitallista pitkään altistettuna ja voi johtaa moniin sairauksiin, kuten valkosormisuuteen, käsien ja sormien tunnottomuuteen tai rannekanavaoireyhtymään.

Perinteisillä mittausmenetelmillä mittaus voi olla vaikeaa, koska anturit on vaikeasti sijoitettavissa ja kaapelointi rajoittaa työntekoa. Uusi HealthVib HAV toimii langattomasti, koska kiihtyvyysanturi on kiinnitetty hanskan sisälle ja äly-yksikkö ranteeseen. Laitteesta ei lähde mitään kaapeleita, jotka olisi vaarassa sotkeutua tai tarttua työn tekemisen aikana johonkin esteeseen.

Näyttöyksikkö Vibindicator HAV näyttää suoraan reaaliaikaisesti tärinätason värisignaaleilla.Yhteys on langaton.

Oheisessa olevassa kuvassa on HealthVib HAV ja uusi Vibindicator HAV.

Laitteen käyttö on helppoa, koska mittalaitteen kaapeleita ei tarvitse varoa.

Hanskaan integroitu anturi on paras tapa mitata käsitärinää, OSHA:n tutkimusten mukaan:katso vertaileva tutkimusraportti

Katso lisätietoja lainsäädännön velvoitteista

 

CVK VibView 2.0

CVK on esitellyt uuden päivitetyn ohjelman, jonka avulla saadaan raportit CVK HAV and WBV tuotteiden mittauksista. Sen avulla voidaan esikatsella mittaustuloksia ja organisoida mittaukset täysin uudella tavalla. Tulokset voidaan esittää raporteissa ja tulostaa normaalisti.

Tekninen erittely HealthVib HAV

Tuotetietoja HealthVib HAV