FI / Mittalaitteet / Sisäilman laatu / GrayWolf laitevaihtoehdot
GrayWolf laitevaihtoehdot

GrayWolfLive Uusi Cloud ominaisuus

UUTUUS - AdvancedSense Pro

Tämä GrayWolfin uusi lippulaiva tulee myyntiin kesällä 2015, se sisältää edeltäjäänsä verrattuna kolme kertaa nopeamman prosessorin, 32 GB muistia ja sisäänrakennetun WiFi-yhteyden. Laitteen dokumentointi ominaisuuksia on myös paraneltu. Nyt kirjoitusta, puhetta sekä havainnollistavia piirustuksia on yhä helpompi lisätä. Sisäänrakennetun kameran ansiosta kuvia ja videota kohteesta on myös helppo lisätä. Suuren muistin ansiosta voit huoletta tehdä laadukkaan dokumentoinnin jokaisesta mittauksesta ja ne tallentuu samaan kansioon mittaustulosten kanssa. Mittaustuloksia voi lähettää suoraan laitteesta sähköpostin liitteenä!

AdvancedSense Pro laitteella voi samanaikaisesti mitata jopa 32 eri sisäilman muuttujaa, mitkä voi valita laajasta sensori valikoimasta. Mittaa haihtuvia orgaanisia yhdisteitä, pienhiukkasia, ilman nopeutta, paine-eroa tai yksittäisiä kaasuja kuten: CO2, Formaldehydi, Otsooni, CO, NO2, NH3, H2S, SO2, NO, Cl2, HCN sekä muita.

AdvancedSense Pro esite

GrayWolf mittalaitteet

AdvancedSense laitteet sisältävät pienen tietokone yksikön, mihin voi kiinnittää jopa neljä anturia, formaldehydi mittarin, partikkelilaskurin, sekä kaksi K-tyypin termoelementtiliitäntää ilman, nesteen ja pinnan lämpötilamittauksiin. Laite sisältää erinomaisia opetusvideoita mittarin käyttöön ja mittausten suorittamiseen liittyen, sekä edistykselliset dokumentointi ominaisuudet.

DirectSense paketit sisältävät Windows 10 tabletin, joita on valittavissa 7”, 8” ja 10” kokoisina. Näihin tablet tietokoneisiin voi yhdistää GrayWolf anturin suoraan jolloin ne toimivat kannettavina mittausyksiköinä.

WolfPack on suunniteltu pitempiaikaiseen monitorointiin. Laitteessa on paikka jopa kolmelle usean anturin probelle, sekä liitäntä mahdollisuus partikkelilaskurille ja formaldehydi mittarille.

GrayWolfLive palvelu

Mittalaitteet on nykyään saatavilla myös WiFi-valmiina, ja yhdessä GrayWolfLive palvelun avulla se mahdollistaa langattoman laitteiden seurannan mistä tahansa internet-selainta käyttävästä laitteesta. Voit tarkistaa tehtyjä mittauksia, niihin liitettyjä muistiinpanoja tai muuttaa hälytys tasoja. Kun jokin asettamistasi hälytys tasoista ylittyy, palvelu lähettää tekstiviestin tai sähköpostin kymmenelle valitulle kontaktille. Tämä helpottaa sisäilman laadun mittausten raportointia, sillä yhteys salasanasuojattuun cloud-plaveluun riittää mittaustietojen saamiseksi ja laitteita voi tarkistella yhdestä tai useammasta eri kohteesta.

GrayWolf voi maksua vastaan päivittää vanhemmat AdvancedSense, WolfPack ja DirectSense laitteet missä ei ole WiFi ominaisuutta saadaksesi hyödyllisen GrayWolfLive palvelun käyttöön.

Lue lisää uudesta GrayWolfLive Cloud palvelusta

GrayWolf - sisäilman laadun mittaukseen valmiit tuoteratkaisut

GrayWolfin valmiit mittausratkaisut sisältävät valitsemasi laitteen AdvacedSense, DirectSense Windows 10 tabletin tai Wolfpack, WolfSense analysointi ohjelmiston ja anturin valitsemillasi sensoreilla. Yhdessä anturissa on paikka kuudelle sensorille, mikä tarjoaa mahdollisuuden optimoida laite juuri sinun tarpeisiin.

Mittalaitteille löytyy myös paljon hyödyllisiä lisävarusteita:

  • Kestäviä kantolaukkuja laitteelle ja sen lisätarvikkeille, vaihtoehtoisesti laukku mikä toimii myös pitempiaikaisena turvallisena mittausasemana
  • Win 10 tablet suojavarusteita
  • Kamera
  • Erikokoisia tripodeja
  • Kalibrointi tarvikkeita - on hyvin tärkeää pitää laite kalibroitua, jotta mittaustulokset ovat tarkkoja
  • Probe lisävarusteita - kuten filttereitä, jatkovarsia ja kaapeleita

Kaikki lisävarusteet löytyy GrayWolfin sivuilta

GrayWolfin anturit voidaan kytkeä seuraaviin GrayWolfin tarjoaamiin laitteistohin tai vaikka omaan kannettavaasi:

graywolf advancedsense pro hr

GrayWolf AdvancedSense Pro
GrayWolf AdvancedSense BE

  • Puhe, teksti ja piirrustus (kuva huoneen ominaisuuksista) muistiinpanot, sekä kuvat ja videot automaattisesti liittyy mittaustiedostoihin
  • 1 x LEMO 8 liitin DirectSense probeille.
  • 1 x LEMO 7 formaldehydi mittarille, kameralle tai USB avain latauskaapelille
  • 1 x USB mini B pistoke, mukana tulee 1 m pitkä USB mini B to USB A johto

 

 

GrayWolf DirectSense pakkaukset sisältää Windows 10 tabletin ja yhden anturin kuudella valitsemallasi sensorilla.