FI / Mittalaitteet / Sisäilman laatu / GrayWolf ohjelmistolaajennukset
GrayWolf-ohjelmistolaajennukset

GrayWolf:in ohjelmistolisämoduulit parantavat WolfSense-ohjelmiston ominaisuuksia helppokäyttöisillä mittausesimerkeillä ja laskentamoduuleilla. Lisämoduulit valjastavat kannettavien tietokoneiden tehoja parantaakseen mittausten ja raportointien tehokkuutta, tarkkuutta ja monipuolisuutta.

HoodCal - Vetokaapin ilmanvirtaustestaus

HoodCal-ohjelmistomoduulin ja GrayWolf:in AS-201-kuumalanka-anemometrisondin kanssa tarkastat helposti nimellisen ilman virtauksen vetokaapin nostoikkunan alitse.

 

DuctCal - Laskentamoduuli ilmanvirtaukselle hormeissa

GrayWolf:in DuctCal-ohjelmistolisämoduuli tarkkoihin tilavuusvirtausmittauksiin, laskee ja näyttää mittauspisteet ja opastaa käyttäjälle Log-Tchebycheff tai Equal Area -hormimurtoviivamittaukset.

VentCal

Laske ulkoilman ilmanvaihdon määrä henkilöä kohden, pinta-alaa kohden tai ilmanvaihtokerroin VentCal -ohjelmistomoduulilla. Valitse CO2 Air Ratio, Tracer Decay ja EquilibriumTracer-tekniikat (vaatii IQ-410 sondin).

Advanced Report Generator

Yksityiskohtaiset sisäilman laadun mittausraportit voidaan tuottaa tehokkaasti määrätyille alueille. Raporttipohjan suunnittelu opas opastaa käyttäjälle raporttien asetukset. Täältä löydätte lisätietoja ohjelmasta.