FI / Mittalaitteet / Sisäilman laatu
Sisäilman laatu

Sisäilman laatu - tärkeää mitattavaa

Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa, jolloin sisäilman laadulla on merkittävä vaikutus hyvinvointiin ja terveyteemme. Puhdas ilma on myös merkittävä tekijä työntekijän tuottavuuteen ja voi vähentää heidän sairaspäiviä.

Tilat missä ilmastointi ei ole riittävää oikealle määrälle ihmisisä aiheuttaa nopean nousun hiilidioksidi tasoihin. Sovellukset sisäilman laatu sivulta voitte nähdä miten nopeasti CO2 tasot nousevat heti työpäivän alussa, kun työntekijät saapuvat paikalle. Korkeat CO2 tasot ilmassa aiheuttaa väsymyksen tunnetta heikentäen työntekijöiden tuottavuutta. Toisaalta liian tehokas ilmastointi tuhlaa energiaa ja siksi on tärkeää monitoroida ilmanlaatua, jolloin ilmastoinnin voi optimoida oikeiden tarpeiden mukaan. Näin työntekijät ovat tuottavampia, eivätkä ilmastointilaitteet tuhlaa energia.

advancedsense proSisäilman tulisi olla mahdollisimman pölytön, hajuton ja vedoton. Näiden tekijöiden esiintyminen sisätiloissa voi altistaa ihmisen erilaisille oireille ja sairauksille, sekä aiheuttaa ylimääräistä stressiä, koska ne tunnetaan epäviihtyvyystekijöiksi. Jotta altistumisen näille tekijöille voitaisiin minimoida, tulee niiden lähteet selvittää mittaamalla ja analysoimalla mittaustuloksia. Huono sisäilma ei ole uhka vain ihmisten hyvinvoinnille, sillä esimerkiksi liian kostea ilma voi aiheuttaa rakenteille vaurioita homeen muodossa.

Jälleen myymme Amerikkalaisen GrayWolfin sisäilman laadun mittalaitteita, joiden valikoimasta löytyy laitteet ja anturit kaikkiin tarpeisiin. Yhteen anturiin voi kiinnittää kuusi erilaista sensoria ja riippuen laitteesta jopa 32 eri sisäilman muuttujaa voidaan mitata samanaikaisesti. Anturit voi myös kiinnittää vaikka omaan tietokoneeseen, jolloin tilaukseen riittää vain anturi ja ohjelmisto. Tarjonnasta voi myös koota erittäin kattavan sisäilman laadun mittaus systeemin kolmijalan päälle. Tutustu GrayWolfin mittalaitteisiin täältä.

Asiantuntevasti

MIP Electronics Oy on jo usean vuoden ajan toimittanut asiakkailleen mittalaitteita sisäilman laadun mittauksia varten. Tuotekategoriamme sisältää mittauslaitteita yksinkertaisista vetomittauksista monipuolisiin haihtuvien orgaanisten yhdisteiden mittauksiin. Näistä tuotteista löytyy myös juuri teidän tarpeisiinne soveltuva sisäilman laadun mittalaite.

met one gray graywolf fm-801 fm 801 fm801 kalibrointi kaasu kosteus kosteusmittari otsoni paineanturi pintalämpömittari sisäilman kosteus tg 501 tvoc