FI / Mittalaitteet / Melu ja ääni / Ympäristömelun monitorointiasemat / Nor1530 - melunseuranta terminaali
Nor1530 - melunseuranta terminaali

Nor1530 ympäristömelun monitorointiasema


Nor1530 melunseuranta terminaali on vankka, kustannustehokas ratkaisu ulkomelun seurantaan. Varustettu luokan 1 Nor140 äänitasomittarilla ja uusimman sukupolven tiedonsiirtomoduuleilla, melutiedot voidaan luotettavasti ja turvallisesti siirtää toimistolla olevalle PC.lle tai serverille. Jopa nauhoituksia sisältävät tiedostot tallennetaan melulähteen tunnistamista varten. Järjestelmä voi olla itsenäinen, tai kauko-ohjattava NorMonit-ohjelman avulla. Jos kommunikointi tapahtuu  NorMonit-ohjelman avulla, yksikkö voi tarjota reaaliaikaista tietoa, tunnistaa automaattisesti melutapahtumia ja lähettää sähköpostin tai tekstiviestin, kun raja-arvot rikotaan.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Näe melutasot online verkossa netin kautta
  • Kuuntele nauhoitetut tapahtumat
  • Käytä langatonta tekniikkaa (Bluetooth, WiFi, GPRS tai 3G)
  • Mikrofonin tarkastus ja kalibrointi automaattisesti
  • Tallenna säätiedot (tuuli, sade yms)
  • Saat ilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun asetettu meluraja saavutetaan!


Säätietoja voi logata melutasojen kanssa samanaikaisesti. Mittaustiedot voidaan esittää ja analysoida NorReview ohjelmistojassa tai niihin pääsee käsiksi mistä tahansa web-selaimesta käyttäen NorWeb ohjelmistoa. Useita melun seuranta terminaaleja voidaan ohjata serveriltä, jossa on  käynnissä NorMonit.

Nor1530 melunseuranta terminaali on suunniteltu kestäväksi ja kustannustehokkaaksi ratkaisuksi melutietojen kokoamista varten. Integroitu vara-akku varmistaa keskeytyksettömän toiminnan myös sähkökatkoksen aikana. Äänitasot mitataan Nor140 analysaattorilla, joka täyttää IEC 61672 luokan 1 standardin. Äänianalysaattori voidaan ottaa myös ulos kaapista ja käyttää stand-alone äänitasomittarina.

Nor1530 voi olla itsenäinen yksikkö jossa mittaustiedot tallennetaan Nor140 SD-kortille, tai se voidaan liittää verkkoon LAN-kaapelilla, WiFi, Bluetooth, ADSL yhteyksillä tai langattomalla modeemilla (GPRS, 3G, HSDPA / UMTS). Kehittyneen triggausominaisuuden avulla on mahdollista, automaattisesti nauhoittaa ääntä ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana niin, että todellinen melulähde voidaan helposti tunnistaa myöhemmin.

Norsonic Nor1530 melunseuranta terminaalin esite