FI / Mittalaitteet / Melu ja ääni / Ympäristömelun monitorointiasemat / Nor1506 sääsuoja puolipysyviin mittauksiin
Nor1506 sääsuoja puolipysyviin mittauksiin

Kompakti ja kannettava Nor1506 ympäristömelun monitorointiasema

Säänkestävä kotelo Nor1506 on suunniteltu suojaamaan äänitasomittareita kovissa sääolosuhteissa, kuten sateessa ja lumisateessa. Useita versiota on saatavilla erilaisilla sisusteilla sopien mm.  Nor118, Nor121, Nor131 ja Nor140 mittareille, kukin varustettuna erilaisilla tietoliikenneyhteyksillä.

Käyttämällä mikrofonin ulkosuojauskittiä Nor1212, tämä muodostaa mittausjärjestelmän, joka on suunniteltu puolipysyviin ulkomittauksiin. Järjestelmä kestää kovia sääolosuhteita, vartioimatta useita viikkoja.Tiedot järjestelmästä voidaan siirtää tietokoneeseen käyttäen Nor1020 NorXfer ohjelmapakettia tai Nor1022 NorMonit ohjelmaa,j oko GSM / GPRS-modeemi (lisävaruste) tai suoraan paikan päällä kaapelilla.

Järjestelmä voi käyttää sisäisiä tai ulkoisia akkuja. Se voi myös olla kytkettynä verkkovirtaan ja jos virta katkeaa, akut jatkavat. Laitteisto toimitetaan aurinkosuojalla, joka suojaa kuumuudelta aurinkoisina päivinä. Laatikossa on tilat mittauslaitteelle,  ulkomikrofonille Nor1211 tai Nor1212, modeemille, Nor1253 kalibraattorille, Nor1479 Cal. sovittimelle, mikrofonitelineelle ja kahdelle akulle Nor1506/Batt.

Kaapelien läpiviennit koteloon menee säänkestävän liitynnän kautta. Se on ratkaisu, jossa ei ole liittimiä eikä näin ollen riskiä huonoihin kontakteihin.

Norsonic ympäristömelun mittaus esite