FI / Mittalaitteet / Melu ja ääni / Sisämelun valvontajärjestelmät / SoundEar II -sarjan melutasovalvojat
SoundEar II -sarjan melutasovalvojat

Melu häiritsee yhä useamman ihmisen arkea. SoundEar melutasonvalvojat tarjoavat kattavan kokonaisratkaisun ympäristön melutason valvontaan. Näytön punainen värivalo näyttää selkeästi ylittääkö melutaso asetetun rajan. Keltainen varoitusvalo syttyy, kun melutaso nousee noin 5 dB:n päähän asetetusta hälytysrajasta. Laitteen vihreä valo kertoo melutason olevan sallitulla tasolla. Laitteiden hälytysraja voidaan säätää 16 eri tasoon 40 ja 115 dB(A) välille laitteen takana olevalla kiekolla. Nämä rajat sopivat mihin tahansa tilaisuuteen hiljaisesta koetilanteesta äänekkääseen rock-konserttiin.

SoundEar sopii kaikkialle missä melutasoa halutaan ohjata reaaliaikaisesti. Sekä lapset että aikuiset näkevät helposti, milloin melu ylittää asetetun rajan ja voivat heti muuttaa toimintaansa melun vähentämiseksi.  SoundEar sopii sinne, missä tarvitaan joustavaa ja helppokäyttöistä melun hallintaa, kuten päiväkoteihin, kouluihin, sairaaloihin, nuorisotiloihin, konserttisaleihin, toimistoihin ja teollisuuteen.

Laitteiden taajuusalue on 20 Hz – 16 kHz ja taajuuspainotus on A-suodatus. Laite mittaa hitaalla aikavakiolla (1s) ja mittausalueella 45 dB(A) – 115 dB(A).

soundear_2_sarja

SoundEar II (2801)

SoundEar II näytössä on aina valaistu vihreä korvan symboli.  Kun melutaso nousee yli ensimmäisen varoitusrajan, syttyy keltainen valo. Kun melutaso on yli hälytysrajan, syttyy punainen valo. asennetaan seinälle. SoundEar II sarjan laitteiden tiiveysluokka on IP42. Kuori on iskunkestävää akryyliä. Laite täyttää lääketieteellisille sähkölaitteille asetetut IEC 60601-1 ja 60601-1-2 standardit.

Tarkkuus:

+-3 dB

Virtalähde:

Mukana toimitetaan 24V DC verkkovirtalaite, ei medical hyväksytty

Mitat:

26,5 x 20,5 x 4,6 cm

Paino:

n. 1,5 kg

Käyttöohje

Tuote myös verkkokaupasta

SoundEar II Industrial (2803)

SoundEar II Industrial kertoo selkeästi erottuvien, kuulosuojainvärikoodien avulla kuulon suojaustarpeen.

Laite asennetaan seinälle. Laitteessa on sisäinen mikrofoni, joka näyttää paikallisen tilanteen laitteen lähiympäristöstä. Suosittelemme, että laitteeseen lisätään ulkoinen mikrofoni, joka viedään sopivaan mittauspisteeseen. Laitteen hälytysraja voidaan asettaa 16 eri tasoon 40 - 115 dB välille.

Laite on pöly- ja roiskevesitiivis (IP 42). Laite täyttää lääketieteellisille sähkölaitteille asetetut IEC 60601-1 ja 60601-1-2 standardit.

Tarkkuus:

+-3 dB

Virtalähde:

Mukana toimitetaan 24V DC verkkovirtalaite, ei medical hyväksytty

Mitat:

26,5 x 20,5 x 4,6 cm

Paino:

n. 1,5 kg

Lisätietoja esitteestä

Käyttöohje

Tuote myös verkkokaupasta

SoundEar II hospital (2801_H)

SoundEar II hospital näytössä on aina valaistu vihreä korvan symboli.  Kun melutaso nousee yli ensimmäisen varoitusrajan, syttyy keltainen valo. Kun melutaso on yli hälytysrajan, syttyy punainen valo. asennetaan seinälle. SoundEar II sarjan laitteiden tiiveysluokka on IP42. Kuori on iskunkestävää akryyliä. Laite täyttää lääketieteellisille sähkölaitteille asetetut IEC 60601-1 ja 60601-1-2 standardit.

Tarkkuus:

+-3 dB

Virtalähde:

Mukana toimitetaan 24V DC verkkovirtalaite, medical hyväksytty

Mitat:

26,5 x 20,5 x 4,6 cm

Paino:

n. 1,5 kg

Lisätietoja esitteestä

Käyttöohje

Tuote myös verkkokaupasta