FI / Mittalaitteet / Melu ja ääni / Sisämelun valvontajärjestelmät / Melutasonvalvoja SoundEar Classic
Melutasonvalvoja SoundEar Classic

se-1

(Tunnettu aiemmin nimellä SoundEar 2000)

Melu häiritsee yhä useamman ihmisen arkea. SoundEar on laite ympäristön melutason valvontaan. Laitteessa on näyttö, jonka värivalot - vihreä, keltainen, punainen - näyttävät selkeästi ylittääkö melu käyttäjän asettaman rajan. Laite kiinnitetään seinälle ja se mittaa melutason. Näytössä on aina valaistu vihreä korvan symboli. Kun melutaso nousee yli ensimmäisen varoitusrajan, syttyy sisempi oranssi valo. Kun melutaso on yli hälytysrajan, syttyy sisin punainen valo. Laitteen hälytysraja voidaan säätää vapaasti 40 ja 115 dB(A) välille laitteen takana olevalla kiekolla. Nämä rajat sopivat mihin tahansa tilaisuuteen hiljaisesta koetilanteesta äänekkääseen rock-konserttiin.

SoundEar on selkeä ja varmakäyttöinen hälytysjärjestelmä melun mittaukseen. Sekä lapset että aikuiset näkevät helposti melun ylittävän hälytysrajat ja voivat muuttaa toimintaansa melun vähentämiseksi. Meluraja voidaan säätää tilanteen mukaan.

SoundEar tyylikäs ja tehokas suunnittelu sopii kaikkialle missä melutaso tarvitaan pitää hallinnassa. SoundEar sopii sinne, missä tarvitaan joustavaa ja helppokäyttöistä melun varoitusjärjestelmää, esimerkiksi päiväkoteihin, kouluihin, nuorisotiloihin, musiikkiopistoihin, konserttisaleihin, diskoihin, toimistoihin ja teollisuuteen.

Toleranssiraja 1 dB
Virtalähde Liitetään verkkovirtalähteeseen
Mitat: 28 x 28 x 6 cm
Paino n. 1,5 kg
Tehonkulutus n. 3 W

Lisätietoja SoundEar-valvontalaitteesta (PDF 0,2 MB)

Tuote myös verkkokaupasta