Uutuus RIONOTE

RIONOTERIONOTE - tablet tietokone monikanavaratkaisuna

Uusi RIONOTE yhdistää tablet tietokoneiden käyttäjäytävällisyyden tehokkaiden mittausominaisuuksien kanssa. 10.1 tuumaiselta kosketusnäytöltä mittausten suorittaminen ja seuraaminen on helppoa, sekä kuvaajia voi näppärästi hallita tutuilla sormien liikkeillä. RION aikoo jatkuvasti kehittää tämän tulevaisuuden mittalaitteen ohjelmistoa ja laitteistoa.

Laitteeseen voi kiinnittää mikrofoneja, kiihtyvyysantureita, äänitasomittareita ja tärinämittareita. RIONOTE on 4 kanavainen, mutta toimii jopa 16-kanavaisena mittausyksikkönä kun käytössä on useita langattomia lähetin ja vahvistin yhdistelmiä. Langattomien lähettimien toimintaetäisyys on noin 50 metriä olosuhteista riippuen. Mittauksien tekeminen ei sido työntekijää yhteen paikkaan, vaan niitä voi suorittaa useissa kohteissa samanaikaisesti. Mittaustiedostot 16 eri kanavalta voi samanaikaisesti tallentaa tablettiin ja vahvistimen omaan muistiin.

Laitteen taakse menee 4-kanavainen vahvistin, mihin mikrofonit ja piezoelektriset kiihtyvyysanturit voi kytkeä suoraan. Langattomaan lähettimeen liitetään samanlainen 2- tai 4-kanavainen vahvistin. Vahvistimissa on paikka SD-muistikortille. Yksikanavainen langaton lähetin sisältää oman 2 GB muistin.

Rionin AS-70 waveform ohjelmalla voit analysoida nauhoittamiasi waveform tiedostoja tehokkaasti.

RIONOTE oktaavikaistaOminaisuudet:

  • FFT analyysi usealle kanavalle samanaikaisesti
  • Oktaavi ja 1/3 oktaavikaista analyysi usealle kanavalle samanaikaisesti
  • Waveform nauhoitus ja jäkikäsittely toimintoja
  • Langaton lähetin (SA-A1WD) ja vahvistin yhdistelmä, minkä avulla mittauksia voi helposti suorittaa etänä
  • Myös yksikanavainen langaton lähetin (SA-A1WL1)
  • Laitteeseen voi kiinnittää kuulokkeet, jolloin tallennetut waveform nauhoitukset voi kuunnella uudestaan ja nähdä samaan aikaan ruudusta

RIONOTE esitteestä lisätietoja

Wireless dock and amplifier