FI / Mittalaitteet / Melu ja ääni / Esivahvistimet
Esivahvistimet

Esivahvistimen toimintaperiaate on muuttaa mittausmikrofonilta tuleva jännitesignaali muotoon, joka pystytään siirtämään kaapeleiden avulla äänitasomittariin tai analysaattoriin jatkokäsittelyä varten.

G.R.A.S. esivahvistimet, mikrofonit, virtalähdemodulit ja kalibrointilaitteet mikrofonit.fi sivustolta!

G.R.A.S. mikrofoniesivahvistimet ovat pieniä kestäviä tuotteita, jotka on optimoitu akustisiin mittauksiin yhdessä kondensaattorimikrofonien kanssa. Esivahvistimissa on yleisimmin 7-pin LEMO sarjan 1B liitin. Poikkeuksia ovat CCP* esivahvistimet. Nämä liitännät ovat yleisesti käytettyjä. Tämä takaa yhteensopivuuden useiden virtalähteiden, analysaattoreiden yms. kanssa. Kaikki nämä esivahvistimet ovat yhteensopivia mittausmikrofonien kanssa, jotka on määritelty kansainvälisessä standardissa IEC 1094 "Measurement Microphones, Part 4: Specifications for working standard microphones"

Kaikki G.R.A.S. esivahvistimet perustuvat pieneen keraamiseen tarkkuusvahvistimeen, jolla on erittäin korkea tuloimpedanssi. Kotelot ovat tehty ruostumattomasta teräksestä, jotta saavutetaan maksimivahvuus ja -kestävyys. G.R.A.S. mikrofoniesivahvistimille spesifioitu maksimikäyttölämpötila on 70°C. Niitä voidaan kuitenkin huoletta käyttää jopa 120°C lämpötilassa ilman, että esivahvistimet tuhoutuisivat. Ainut vaikutus korkeilla lämpötiloilla on, että ne lisäävät hieman esivahvistimen sisäistä kohinaa. Tämä vaikuttaa mikrofoni/esivahvistin yhdistelmän dynaamisen alueen alarajaan ja näin rajoittaa niiden kykyä mitata erittäin alhaisia äänenpainetasoja.

* Constant Current Power CCP on sama kuin yleisesti käytetty ICP lyhennys

Esivahvistimet:

MIP Electronics Oy on erikoistunut tanskalaisen Gras (Gunnar Rasmussen Acoustical Systems) tuoteportfolioon, joka on laajuudeltaan, laadultaan ja hintakilpailukyvyltään markkinoiden ehdotonta eliittiä.

Olemme osallistuneet jo 4 kertaa GRAS:in järjestämään koulutukseen, joten osaamme neuvoa mikä sensori sopii parhaiten tarpeeseenne.

Mikrofonit.fi sivusto sisältää G.R.A.S. mikrofonit, esivahvistimet, virtalähdemodulit ja kalibrointilaitteet!