MIP Electronics Oy on toimittanut mittalaitteita jo vuodesta 1986. Olemme mittalaitteiden asiantuntija ja luotettava kumppani mittaustekniikassa niin melun ja äänen, värähtelyn, hiukkaspäästöjen kuin sisäilman laadunkin sektoreilla.

FI / Mittalaitteet
Mittalaitteet, anturit ja ohjelmistot alan ammattilaiselta

Kokemus

Melun, äänen, sisäilman laadun, värähtelyn sekä hiukkaspäästöjen mittaaminen ja analysointi vaativat kumppanikseen kokeneen ja vastuullisen asiantuntijan. 30-vuoden kokemus alalta antaa näkemystä, jota ei hetkessä saa.

Huoltopalvelut

MIP Electronicsin edustamat edistykselliset mittalaitteet ovat olleet laatutietoisten asiakkaiden valinta jo 29 vuoden ajan. Kannamme huolta laitteidemme toiminnasta koko niiden elinkaaren ajan. Kattava huoltopalvelumme varmistaa, että tarkkuutta vaativa mittaustoiminta jatkuu keskeytyksettä. Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä tähän tinkimättömään haluumme palvella. Katso asiakkaidemme mielipiteitä.

Asiantuntijuus

Tutustu mittalaitteiden ja komponenttien vaihtoehtoihin sivuillamme ja ota yhteyttä Keravalla sijaitsevaan pääkonttoriimme. Asiantuntijamme kertovat, mikä ratkaisu sopii parhaiten juuri teidän tarpeisiinne. Tulemme mielellämme paikan päälle tekemään tarkemman arvion mittaustarpeestanne ja ehdotamme tarpeeseen sopivat mittausratkaisut. Palvelemme ja koulutamme asiakkaitamme kautta maan.

 

Melu ja ääni Värähtely Kunnonvalvonta Sisäilman laatu Hiukkaspäästöt